Team Secure България

Защо да наемете с Devops-специалист TeamSecure?

Devops-специалист - staffing

Devops-специалист

DevOps се състои от две части - разработване на софтуер (Dev) и ИТ операции (Ops). Целта му е да се съкрати жизненият цикъл на разработване на системите, както и да се осигури високо качество на софтуера. Специалистът по DevOps отговаря за управлението на ИТ инфраструктурата според изискванията на поддържания софтуерен код, който е посветен в хибридна среда с много наематели.

Тъй като DevOps е форматиран чрез комбиниране на разработката на софтуер и ИТ операциите, специалистът по DevOps може да бъде или разработчик, който се е преместил в операциите, или системен администратор, който се е преместил в областта на кодирането. Специалистът по DevOps изисква разбиране и опит в поне две от следните области: операционни системи Unix, писане на скриптове в Python, база данни MYSQL, сървъри за приложения Tomcat. Добавена стойност за специалиста по DevOps са познанията за тестване и внедряване на рамки и инструменти за автоматизация като тестови пакети JMeter или Serenity.

Нарастващо търсене на Devops-специалист в България

Глобалната надпревара за набиране на висококвалифицирани кадри Devops-специалист се засилва и създава недостиг на пазара, особено в България. Ние от Team Secure сме специализирани в идентифицирането на най-добрите кадри в областта на киберсигурността и съчетаването им с подходящи работни места. Нашите специалисти по подбор на персонал са в състояние да черпят от голям набор от висококвалифицирани и опитни Devops-специалист кандидати и въз основа на опита си в областта на сигурността сме в състояние да оценим уменията, квалификацията и опита на потенциалния кандидат, за да осигурим идеалния кандидат за нашите клиенти.

Нарастващо търсене на Devops-специалист в България
Наемете Devops-специалист - staffing

Нашите хора имат значение

Проспериращият бизнес се нуждае от проспериращи служители. За нас в Team Secure здравето и благосъстоянието на нашите служители са от значение; служителите ни не само допринасят за растежа на нашата организация, но в същото време използват своите умения, знания и таланти, за да постигнат лична удовлетвореност.

FAQ

Има ли някакви предварителни разходи за набиране на персонал или за сключване на договор, когато наемате служител в Devops-специалист Team Secure?

Да. Изискваме първоначален депозит, който ще бъде приложен като кредит към първата ви фактура, след като наемете своя Devops-специалист. Ако решите да не продължите напред, депозитът ви ще бъде напълно възстановен.

Как да започна работа? Как да наема Devops-специалист ресурсаси?

Направихме този процес възможно най-прост, всичко, което трябва да направите, е да отидете на https://order.teamsecure.io, просто попълнете формуляра и един от нашите експерти ще ви отговори в рамките на 24-48 часа, за да настроите акаунта си. Толкова е лесно!

Какви методи на плащане приемате?

Работим предимно с банкови преводи и обикновено работим в следните валути : EUR, CHF, USD и GBP. За по-малки суми приемаме плащания с всички основни кредитни карти.

Мога ли да Devops-специалист работя от офисите на нашата компания?

Да. Разполагането на Devops-специалист служителина място е Devops-специалист възможно при поискване. Всички служители на Team Secure ще имат последната дума при преместването, защото щастието на нашите специалисти е основен приоритет за нас.

Всички корекции на разходите за живот и таксите за преместване се прехвърлят на клиента. Препоръчваме този вид организация за периоди от 3-6 месеца. Клиентите, които търсят дългосрочно преместване на място, е препоръчително да уведомят Team Secure предварително, за да можем да наемем конкретни Devops-специалист кандидати, които търсят преместване.

Защо не разрешавате да Devops-специалист се работи от дома или дистанционно?

Като компания за сигурност, Team Secure е известна с това, че стриктно следи служителите да спазват вътрешните протоколи и насоки за сигурност - от контрола на достъпа до съхранението на всички документи и кодове, по които се работи и които са свързани с интелектуалната собственост (ИС) на нашите клиенти. Дистанционната работа и работата на свободна практика са чудесни като концепция, но нашите клиенти, по-специално компании от Fortune 500 и правителства, много държат да се уверят, че интелектуалната собственост на това, Devops-специалист върхукоето Devops-специалист работят, е надеждно защитена.

Колко трябва да отделя за наемане на сътрудник от Devops-специалист Team Secure?

Започнахме Team Secure с една цел: да предлагаме на клиентите си най-добрите услуги в областта на киберсигурността и да изградим общност от специалисти по киберсигурност, независимо от местоположението им. Ние набираме и наемаме служители Devops-специалист директно, от ваше име. Плащаме всички данъци за наемане на работа и вноските за заетост към държавата. Безпроблемно за вас. Без сложна документация, без административни затруднения за вас. Проста икономика, бихте казали.

На пазара има голямо търсене на Devops-специалист, а няма достатъчно за Devops-специалист всички, затова цените по света са високи.

Кой притежава законните права върху произведението, създадено от моя Devops-специалист?

Вие, клиентът! Нашият екип работи директно за вас и след пълното плащане всички права на интелектуална собственост, продукти и код, създадени от Team Secure, са ваша собственост.

Наемете Devops-специалист

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.