Team Secure България

Защо да извършите Социално инженерство анализ с TeamSecure?

Нашите хора имат значение

Социално инженерство

Социалното инженерство се отнася до използването на различни методи за измама, за да се манипулират хората да разкрият поверителна или лична информация, която може да се използва за измамни цели. Атаките разчитат до голяма степен на човешкото взаимодействие и често включват манипулиране на хората да нарушават нормалните процедури за сигурност, за да получат достъп до системи, мрежи или физически местоположения, или за финансова изгода. Ние в Team Secure осъзнаваме, че поведението на служителите може да има голямо влияние върху информационната сигурност в организациите, и работим с нашите клиенти, за да осигурим обучения и практики за управление на културата на информационна сигурност, като използваме подход от пет стъпки: предварителна оценка, стратегическо планиране, оперативно планиране, изпълнение и последваща оценка.

Защита на днешния и утрешния свят

Докато някои просто се притесняват, ние подсигуряваме света днес и утре, в България а и на други места. Уязвимостите в сигурността непрекъснато нарушават дейността на предприятията и предизвикват огромни разходи. Част от нашата мисия като компания е постоянно да анализираме най-новите уязвимости и хакерски тенденции и методи, за да разберем по-добре откъде може да дойде следващата заплаха.

Защита на днешния и утрешния свят
Започнахме с едно просто наблюдение

Започнахме с едно просто наблюдение

Все повече компании инвестират и зависят от цифрови активи. Поддържането на актуална информация за всички технологии става все по-сложно и отнема все повече време. Повечето компании в България просто не разполагат със собствен експертен опит или с време и ноу-хау, за да наемат необходимите им ресурси за киберсигурност. Нашата мисия в Team Secure е проста. Да откриваме, наемаме и задържаме най-добрите таланти в областта на киберсигурността. Това позволява на нашите клиенти да останат фокусирани върху краткосрочните и дългосрочните цели на проектите си и да не се притесняват за заплахите за сигурността.

Нуждаете се от помощ с Социално инженерство?

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.