Team Secure България
USLUGI ZA KIBERSIGURNOST

Ние сме специализирани в Преглед на кода за сигурност

Наемете нашите експерти и консултанти по сигурността, за да извършат Преглед на кода за сигурност анализ на вашата ИТ инфраструктура в Преглед на кода за сигурност България

Защо да извършите Преглед на кода за сигурност анализ с TeamSecure?

Нашите хора имат значение

Преглед на кода за сигурност

Прегледът на кода за сигурност е специална задача, включваща ръчен и/или автоматизиран преглед на изходния код на дадено приложение, за да се идентифицират свързаните със сигурността слабости в кода. Нашите експерти преглеждат съществуващия код и определят приоритетите на уязвимостите в контекста на организацията на клиента, като отчитат вероятността от атака и бизнес въздействието на пробива. Те си сътрудничат с разработчиците на приложения, за да предоставят прозрения и практики за това как да направят изходния код на приложението по-стабилен и сигурен, като приложат списък с най-добрите практики за сигурно кодиране, включително валидиране на входни данни, параметризирани изявления, практики за безопасно управление на паметта, криптиране на данни и много други.

Защита на днешния и утрешния свят

Докато някои просто се притесняват, ние подсигуряваме света днес и утре, в България а и на други места. Уязвимостите в сигурността непрекъснато нарушават дейността на предприятията и предизвикват огромни разходи. Част от нашата мисия като компания е постоянно да анализираме най-новите уязвимости и хакерски тенденции и методи, за да разберем по-добре откъде може да дойде следващата заплаха.

Защита на днешния и утрешния свят
Започнахме с едно просто наблюдение

Започнахме с едно просто наблюдение

Все повече компании инвестират и зависят от цифрови активи. Поддържането на актуална информация за всички технологии става все по-сложно и отнема все повече време. Повечето компании в България просто не разполагат със собствен експертен опит или с време и ноу-хау, за да наемат необходимите им ресурси за киберсигурност. Нашата мисия в Team Secure е проста. Да откриваме, наемаме и задържаме най-добрите таланти в областта на киберсигурността. Това позволява на нашите клиенти да останат фокусирани върху краткосрочните и дългосрочните цели на проектите си и да не се притесняват за заплахите за сигурността.

Нуждаете се от помощ с Преглед на кода за сигурност?

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.