Team Secure България
PERSONAL ZA KIBERSIGURNOST

Наемете Мениджър за реагиране при инциденти в България

Наемете най-добрите специализирани Мениджър за реагиране при инциденти експерти по сигурността, консултанти и др. Ние ви помагаме да намерите най-добрите програмисти в Мениджър за реагиране при инциденти България

Защо да наемете с Мениджър за реагиране при инциденти TeamSecure?

Мениджър за реагиране при инциденти - staffing

Мениджър за реагиране при инциденти

Реагирането на инциденти описва процеса, чрез който дадена организация се справя с нарушение на сигурността на данните или кибератака, както и начина, по който организацията се опитва да управлява последиците от атаката или нарушението ("инцидента"). Целта на този процес е инцидентът да бъде управляван ефективно, така че щетите да бъдат ограничени, а времето за възстановяване и разходите - сведени до минимум.

Мениджърът за реакция при инциденти ръководи екип от ИТ специалисти, които реагират на кибератаки, мрежови прониквания и компютърни престъпления. Задълженията му са да ръководи персонала по сигурността, който разследва нарушенията на сигурността и прилага контрамерки.

За да бъде мениджър по реагиране на инциденти, са необходими технически познания в поне две от следните области: криминалистика на дискове и памет на Windows; операции и инженеринг в облака; мониторинг на мрежовата сигурност (NSM), анализ на мрежовия трафик и анализ на логове; операции и инженеринг в облака; криминалистика на дискове и памет на Unix или Linux; статичен и динамичен анализ на зловреден софтуер; MITRE ATT&CK.

Задължителни са приложни познания по един език за писане на скриптове или за разработка (например Python).

Нарастващо търсене на Мениджър за реагиране при инциденти в България

Глобалната надпревара за набиране на висококвалифицирани кадри Мениджър за реагиране при инциденти се засилва и създава недостиг на пазара, особено в България. Ние от Team Secure сме специализирани в идентифицирането на най-добрите кадри в областта на киберсигурността и съчетаването им с подходящи работни места. Нашите специалисти по подбор на персонал са в състояние да черпят от голям набор от висококвалифицирани и опитни Мениджър за реагиране при инциденти кандидати и въз основа на опита си в областта на сигурността сме в състояние да оценим уменията, квалификацията и опита на потенциалния кандидат, за да осигурим идеалния кандидат за нашите клиенти.

Нарастващо търсене на Мениджър за реагиране при инциденти в България
Наемете Мениджър за реагиране при инциденти - staffing

Нашите хора имат значение

Проспериращият бизнес се нуждае от проспериращи служители. За нас в Team Secure здравето и благосъстоянието на нашите служители са от значение; служителите ни не само допринасят за растежа на нашата организация, но в същото време използват своите умения, знания и таланти, за да постигнат лична удовлетвореност.

FAQ

Има ли някакви предварителни разходи за набиране на персонал или за сключване на договор, когато наемате служител в Мениджър за реагиране при инциденти Team Secure?

Да. Изискваме първоначален депозит, който ще бъде приложен като кредит към първата ви фактура, след като наемете своя Мениджър за реагиране при инциденти. Ако решите да не продължите напред, депозитът ви ще бъде напълно възстановен.

Как да започна работа? Как да наема Мениджър за реагиране при инциденти ресурсаси?

Направихме този процес възможно най-прост, всичко, което трябва да направите, е да отидете на https://order.teamsecure.io, просто попълнете формуляра и един от нашите експерти ще ви отговори в рамките на 24-48 часа, за да настроите акаунта си. Толкова е лесно!

Какви методи на плащане приемате?

Работим предимно с банкови преводи и обикновено работим в следните валути : EUR, CHF, USD и GBP. За по-малки суми приемаме плащания с всички основни кредитни карти.

Мога ли да Мениджър за реагиране при инциденти работя от офисите на нашата компания?

Да. Разполагането на Мениджър за реагиране при инциденти служителина място е Мениджър за реагиране при инциденти възможно при поискване. Всички служители на Team Secure ще имат последната дума при преместването, защото щастието на нашите специалисти е основен приоритет за нас.

Всички корекции на разходите за живот и таксите за преместване се прехвърлят на клиента. Препоръчваме този вид организация за периоди от 3-6 месеца. Клиентите, които търсят дългосрочно преместване на място, е препоръчително да уведомят Team Secure предварително, за да можем да наемем конкретни Мениджър за реагиране при инциденти кандидати, които търсят преместване.

Защо не разрешавате да Мениджър за реагиране при инциденти се работи от дома или дистанционно?

Като компания за сигурност, Team Secure е известна с това, че стриктно следи служителите да спазват вътрешните протоколи и насоки за сигурност - от контрола на достъпа до съхранението на всички документи и кодове, по които се работи и които са свързани с интелектуалната собственост (ИС) на нашите клиенти. Дистанционната работа и работата на свободна практика са чудесни като концепция, но нашите клиенти, по-специално компании от Fortune 500 и правителства, много държат да се уверят, че интелектуалната собственост на това, Мениджър за реагиране при инциденти върхукоето Мениджър за реагиране при инциденти работят, е надеждно защитена.

Колко трябва да отделя за наемане на сътрудник от Мениджър за реагиране при инциденти Team Secure?

Започнахме Team Secure с една цел: да предлагаме на клиентите си най-добрите услуги в областта на киберсигурността и да изградим общност от специалисти по киберсигурност, независимо от местоположението им. Ние набираме и наемаме служители Мениджър за реагиране при инциденти директно, от ваше име. Плащаме всички данъци за наемане на работа и вноските за заетост към държавата. Безпроблемно за вас. Без сложна документация, без административни затруднения за вас. Проста икономика, бихте казали.

На пазара има голямо търсене на Мениджър за реагиране при инциденти, а няма достатъчно за Мениджър за реагиране при инциденти всички, затова цените по света са високи.

Кой притежава законните права върху произведението, създадено от моя Мениджър за реагиране при инциденти?

Вие, клиентът! Нашият екип работи директно за вас и след пълното плащане всички права на интелектуална собственост, продукти и код, създадени от Team Secure, са ваша собственост.

Наемете Мениджър за реагиране при инциденти

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.