Team Secure България
USLUGI ZA KIBERSIGURNOST

Ние сме специализирани в Програма за отговорно оповестяване

Наемете нашите експерти и консултанти по сигурността, за да извършат Програма за отговорно оповестяване анализ на вашата ИТ инфраструктура в Програма за отговорно оповестяване България

Защо да извършите Програма за отговорно оповестяване анализ с TeamSecure?

Нашите хора имат значение

Програма за отговорно оповестяване

Отговорното разкриване е модел за разкриване на уязвимости, при който уязвимостта или проблемът се разкриват само след период от време, който позволява уязвимостта или проблемът да бъдат поправени или коригирани. Екипът ни от експерти има опит в съвместната работа с нашите клиенти за идентифициране на уязвимостите и докладването им на техния екип по разработката за спешно отстраняване или разработване на обходни решения. Работата с нас ще предпази уязвимостите на вашите системи от публично оповестяване, преди да сте готови да внедрите поправка.

Защита на днешния и утрешния свят

Докато някои просто се притесняват, ние подсигуряваме света днес и утре, в България а и на други места. Уязвимостите в сигурността непрекъснато нарушават дейността на предприятията и предизвикват огромни разходи. Част от нашата мисия като компания е постоянно да анализираме най-новите уязвимости и хакерски тенденции и методи, за да разберем по-добре откъде може да дойде следващата заплаха.

Защита на днешния и утрешния свят
Започнахме с едно просто наблюдение

Започнахме с едно просто наблюдение

Все повече компании инвестират и зависят от цифрови активи. Поддържането на актуална информация за всички технологии става все по-сложно и отнема все повече време. Повечето компании в България просто не разполагат със собствен експертен опит или с време и ноу-хау, за да наемат необходимите им ресурси за киберсигурност. Нашата мисия в Team Secure е проста. Да откриваме, наемаме и задържаме най-добрите таланти в областта на киберсигурността. Това позволява на нашите клиенти да останат фокусирани върху краткосрочните и дългосрочните цели на проектите си и да не се притесняват за заплахите за сигурността.

Нуждаете се от помощ с Програма за отговорно оповестяване?

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.