Team Secure България

Защо да наемете с Архитект по сигурността TeamSecure?

Архитект по сигурността - staffing

Архитект по сигурността

Архитектите по сигурността оценяват информационните технологии и компютърните системи на своите организации, като определят силните и слабите страни. Те трябва да мислят като хакери, защото трябва да предвидят всички ходове и тактики, които хакерите ще използват, за да се опитат да получат неоторизиран достъп до компютърната система.

Те провеждат тестове за проникване, анализи на риска и етични хакове в локални мрежи, глобални мрежи и виртуални частни мрежи. Те отговарят за разработването, преглеждането и одобряването на изискванията за инсталиране на локални и глобални мрежи, VPN мрежи, маршрутизатори, защитни стени и свързаните с тях мрежови устройства.

Една от важните отговорности на архитекта по сигурността е да реагира на пробиви в сигурността. Когато възникнат инциденти, той трябва да оцени причините, щетите и възстановяването на данните, като изготвя подробни доклади за компанията.

Поддръжката, извършвана от архитекта по сигурността, също е важна и се състои в прилагането на подходящи промени, актуализации и надграждания в отговор на уязвимости и нахлувания.

Нарастващо търсене на Архитект по сигурността в България

Глобалната надпревара за набиране на висококвалифицирани кадри Архитект по сигурността се засилва и създава недостиг на пазара, особено в България. Ние от Team Secure сме специализирани в идентифицирането на най-добрите кадри в областта на киберсигурността и съчетаването им с подходящи работни места. Нашите специалисти по подбор на персонал са в състояние да черпят от голям набор от висококвалифицирани и опитни Архитект по сигурността кандидати и въз основа на опита си в областта на сигурността сме в състояние да оценим уменията, квалификацията и опита на потенциалния кандидат, за да осигурим идеалния кандидат за нашите клиенти.

Нарастващо търсене на Архитект по сигурността в България
Наемете Архитект по сигурността - staffing

Нашите хора имат значение

Проспериращият бизнес се нуждае от проспериращи служители. За нас в Team Secure здравето и благосъстоянието на нашите служители са от значение; служителите ни не само допринасят за растежа на нашата организация, но в същото време използват своите умения, знания и таланти, за да постигнат лична удовлетвореност.

FAQ

Има ли някакви предварителни разходи за набиране на персонал или за сключване на договор, когато наемате служител в Архитект по сигурността Team Secure?

Да. Изискваме първоначален депозит, който ще бъде приложен като кредит към първата ви фактура, след като наемете своя Архитект по сигурността. Ако решите да не продължите напред, депозитът ви ще бъде напълно възстановен.

Как да започна работа? Как да наема Архитект по сигурността ресурсаси?

Направихме този процес възможно най-прост, всичко, което трябва да направите, е да отидете на https://order.teamsecure.io, просто попълнете формуляра и един от нашите експерти ще ви отговори в рамките на 24-48 часа, за да настроите акаунта си. Толкова е лесно!

Какви методи на плащане приемате?

Работим предимно с банкови преводи и обикновено работим в следните валути : EUR, CHF, USD и GBP. За по-малки суми приемаме плащания с всички основни кредитни карти.

Мога ли да Архитект по сигурността работя от офисите на нашата компания?

Да. Разполагането на Архитект по сигурността служителина място е Архитект по сигурността възможно при поискване. Всички служители на Team Secure ще имат последната дума при преместването, защото щастието на нашите специалисти е основен приоритет за нас.

Всички корекции на разходите за живот и таксите за преместване се прехвърлят на клиента. Препоръчваме този вид организация за периоди от 3-6 месеца. Клиентите, които търсят дългосрочно преместване на място, е препоръчително да уведомят Team Secure предварително, за да можем да наемем конкретни Архитект по сигурността кандидати, които търсят преместване.

Защо не разрешавате да Архитект по сигурността се работи от дома или дистанционно?

Като компания за сигурност, Team Secure е известна с това, че стриктно следи служителите да спазват вътрешните протоколи и насоки за сигурност - от контрола на достъпа до съхранението на всички документи и кодове, по които се работи и които са свързани с интелектуалната собственост (ИС) на нашите клиенти. Дистанционната работа и работата на свободна практика са чудесни като концепция, но нашите клиенти, по-специално компании от Fortune 500 и правителства, много държат да се уверят, че интелектуалната собственост на това, Архитект по сигурността върхукоето Архитект по сигурността работят, е надеждно защитена.

Колко трябва да отделя за наемане на сътрудник от Архитект по сигурността Team Secure?

Започнахме Team Secure с една цел: да предлагаме на клиентите си най-добрите услуги в областта на киберсигурността и да изградим общност от специалисти по киберсигурност, независимо от местоположението им. Ние набираме и наемаме служители Архитект по сигурността директно, от ваше име. Плащаме всички данъци за наемане на работа и вноските за заетост към държавата. Безпроблемно за вас. Без сложна документация, без административни затруднения за вас. Проста икономика, бихте казали.

На пазара има голямо търсене на Архитект по сигурността, а няма достатъчно за Архитект по сигурността всички, затова цените по света са високи.

Кой притежава законните права върху произведението, създадено от моя Архитект по сигурността?

Вие, клиентът! Нашият екип работи директно за вас и след пълното плащане всички права на интелектуална собственост, продукти и код, създадени от Team Secure, са ваша собственост.

Наемете Архитект по сигурността

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.