Team Secure България

Защо да извършите Съответствие и консултации анализ с TeamSecure?

Нашите хора имат значение

Съответствие и консултации

От организациите се в България изисква да спазват все по-строг набор от разпоредби и изисквания за сигурност, като същевременно се справят със сложното предизвикателство на киберзаплахите. Ние в Team Secure консултираме нашите клиенти относно съответните закони за защита на личните данни и регулаторни изисквания, как да разработят и внедрят системи и контроли, отговарящи на изискванията за съответствие, които да намалят вътрешните и външните уязвимости.

Защита на днешния и утрешния свят

Докато някои просто се притесняват, ние подсигуряваме света днес и утре, в България а и на други места. Уязвимостите в сигурността непрекъснато нарушават дейността на предприятията и предизвикват огромни разходи. Част от нашата мисия като компания е постоянно да анализираме най-новите уязвимости и хакерски тенденции и методи, за да разберем по-добре откъде може да дойде следващата заплаха.

Защита на днешния и утрешния свят
Започнахме с едно просто наблюдение

Започнахме с едно просто наблюдение

Все повече компании инвестират и зависят от цифрови активи. Поддържането на актуална информация за всички технологии става все по-сложно и отнема все повече време. Повечето компании в България просто не разполагат със собствен експертен опит или с време и ноу-хау, за да наемат необходимите им ресурси за киберсигурност. Нашата мисия в Team Secure е проста. Да откриваме, наемаме и задържаме най-добрите таланти в областта на киберсигурността. Това позволява на нашите клиенти да останат фокусирани върху краткосрочните и дългосрочните цели на проектите си и да не се притесняват за заплахите за сигурността.

Нуждаете се от помощ с Съответствие и консултации?

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.