Team Secure България
USLUGI ZA KIBERSIGURNOST

Ние сме специализирани в Управлявани услуги за сигурност

Наемете нашите експерти и консултанти по сигурността, за да извършат Управлявани услуги за сигурност анализ на вашата ИТ инфраструктура в Управлявани услуги за сигурност България

Защо да извършите Управлявани услуги за сигурност анализ с TeamSecure?

Нашите хора имат значение

Управлявани услуги за сигурност

Все повече организации в България се обръщат към управляваните услуги за сигурност, за да разширят възможностите си за сигурност и да намалят натоварването на вътрешния си ИТ персонал. В качеството си на доставчик на управлявани услуги за сигурност (MSSP) Team Secure управлява процесите по сигурността от нашето местоположение, което позволява на предприятията да извършват обичайната си дейност с минимална намеса поради инициативи за сигурност, докато ние поддържаме постоянна линия на комуникация и безпроблемно докладване на бизнеса. Чрез възлагането на услуги на Team Secure трябва да очаквате да реализирате икономии на разходи, като премахнете необходимостта от поддържане на вътрешен персонал по ИТ сигурност на място.

Защита на днешния и утрешния свят

Докато някои просто се притесняват, ние подсигуряваме света днес и утре, в България а и на други места. Уязвимостите в сигурността непрекъснато нарушават дейността на предприятията и предизвикват огромни разходи. Част от нашата мисия като компания е постоянно да анализираме най-новите уязвимости и хакерски тенденции и методи, за да разберем по-добре откъде може да дойде следващата заплаха.

Защита на днешния и утрешния свят
Започнахме с едно просто наблюдение

Започнахме с едно просто наблюдение

Все повече компании инвестират и зависят от цифрови активи. Поддържането на актуална информация за всички технологии става все по-сложно и отнема все повече време. Повечето компании в България просто не разполагат със собствен експертен опит или с време и ноу-хау, за да наемат необходимите им ресурси за киберсигурност. Нашата мисия в Team Secure е проста. Да откриваме, наемаме и задържаме най-добрите таланти в областта на киберсигурността. Това позволява на нашите клиенти да останат фокусирани върху краткосрочните и дългосрочните цели на проектите си и да не се притесняват за заплахите за сигурността.

Нуждаете се от помощ с Управлявани услуги за сигурност?

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.