Team Secure България
PERSONAL ZA KIBERSIGURNOST

Наемете Специалист по реагиране на инциденти в България

Наемете най-добрите специализирани Специалист по реагиране на инциденти експерти по сигурността, консултанти и др. Ние ви помагаме да намерите най-добрите програмисти в Специалист по реагиране на инциденти България

Защо да наемете с Специалист по реагиране на инциденти TeamSecure?

Специалист по реагиране на инциденти - staffing

Специалист по реагиране на инциденти

Реагирането на инциденти описва процеса, чрез който дадена организация се справя с нарушаване на сигурността на данните или кибератака, както и начина, по който организацията се опитва да управлява последиците от атаката или нарушението ("инцидента"). Целта на този процес е инцидентът да бъде управляван ефективно, така че щетите да бъдат ограничени, а времето за възстановяване и разходите - сведени до минимум.

За да бъдеш специалист по реагиране на инциденти, се изискват технически познания в поне две от следните области: Windows; Cloud Operations and Engineering; Network Security Monitoring (NSM), анализ на мрежовия трафик и анализ на логове; Cloud Operations and Engineering; Unix или Linux; Статичен и динамичен анализ на зловреден софтуер; MITRE ATT&CK .

Задължително е да имате познания по един език за писане на скриптове или за разработка (като Python).

Нарастващо търсене на Специалист по реагиране на инциденти в България

Глобалната надпревара за набиране на висококвалифицирани кадри Специалист по реагиране на инциденти се засилва и създава недостиг на пазара, особено в България. Ние от Team Secure сме специализирани в идентифицирането на най-добрите кадри в областта на киберсигурността и съчетаването им с подходящи работни места. Нашите специалисти по подбор на персонал са в състояние да черпят от голям набор от висококвалифицирани и опитни Специалист по реагиране на инциденти кандидати и въз основа на опита си в областта на сигурността сме в състояние да оценим уменията, квалификацията и опита на потенциалния кандидат, за да осигурим идеалния кандидат за нашите клиенти.

Нарастващо търсене на Специалист по реагиране на инциденти в България
Наемете Специалист по реагиране на инциденти - staffing

Нашите хора имат значение

Проспериращият бизнес се нуждае от проспериращи служители. За нас в Team Secure здравето и благосъстоянието на нашите служители са от значение; служителите ни не само допринасят за растежа на нашата организация, но в същото време използват своите умения, знания и таланти, за да постигнат лична удовлетвореност.

FAQ

Има ли някакви предварителни разходи за набиране на персонал или за сключване на договор, когато наемате служител в Специалист по реагиране на инциденти Team Secure?

Да. Изискваме първоначален депозит, който ще бъде приложен като кредит към първата ви фактура, след като наемете своя Специалист по реагиране на инциденти. Ако решите да не продължите напред, депозитът ви ще бъде напълно възстановен.

Как да започна работа? Как да наема Специалист по реагиране на инциденти ресурсаси?

Направихме този процес възможно най-прост, всичко, което трябва да направите, е да отидете на https://order.teamsecure.io, просто попълнете формуляра и един от нашите експерти ще ви отговори в рамките на 24-48 часа, за да настроите акаунта си. Толкова е лесно!

Какви методи на плащане приемате?

Работим предимно с банкови преводи и обикновено работим в следните валути : EUR, CHF, USD и GBP. За по-малки суми приемаме плащания с всички основни кредитни карти.

Мога ли да Специалист по реагиране на инциденти работя от офисите на нашата компания?

Да. Разполагането на Специалист по реагиране на инциденти служителина място е Специалист по реагиране на инциденти възможно при поискване. Всички служители на Team Secure ще имат последната дума при преместването, защото щастието на нашите специалисти е основен приоритет за нас.

Всички корекции на разходите за живот и таксите за преместване се прехвърлят на клиента. Препоръчваме този вид организация за периоди от 3-6 месеца. Клиентите, които търсят дългосрочно преместване на място, е препоръчително да уведомят Team Secure предварително, за да можем да наемем конкретни Специалист по реагиране на инциденти кандидати, които търсят преместване.

Защо не разрешавате да Специалист по реагиране на инциденти се работи от дома или дистанционно?

Като компания за сигурност, Team Secure е известна с това, че стриктно следи служителите да спазват вътрешните протоколи и насоки за сигурност - от контрола на достъпа до съхранението на всички документи и кодове, по които се работи и които са свързани с интелектуалната собственост (ИС) на нашите клиенти. Дистанционната работа и работата на свободна практика са чудесни като концепция, но нашите клиенти, по-специално компании от Fortune 500 и правителства, много държат да се уверят, че интелектуалната собственост на това, Специалист по реагиране на инциденти върхукоето Специалист по реагиране на инциденти работят, е надеждно защитена.

Колко трябва да отделя за наемане на сътрудник от Специалист по реагиране на инциденти Team Secure?

Започнахме Team Secure с една цел: да предлагаме на клиентите си най-добрите услуги в областта на киберсигурността и да изградим общност от специалисти по киберсигурност, независимо от местоположението им. Ние набираме и наемаме служители Специалист по реагиране на инциденти директно, от ваше име. Плащаме всички данъци за наемане на работа и вноските за заетост към държавата. Безпроблемно за вас. Без сложна документация, без административни затруднения за вас. Проста икономика, бихте казали.

На пазара има голямо търсене на Специалист по реагиране на инциденти, а няма достатъчно за Специалист по реагиране на инциденти всички, затова цените по света са високи.

Кой притежава законните права върху произведението, създадено от моя Специалист по реагиране на инциденти?

Вие, клиентът! Нашият екип работи директно за вас и след пълното плащане всички права на интелектуална собственост, продукти и код, създадени от Team Secure, са ваша собственост.

Наемете Специалист по реагиране на инциденти

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.