Team Secure България
USLUGI ZA KIBERSIGURNOST

Ние сме специализирани в Обучение и повишаване на осведомеността

Наемете нашите експерти и консултанти по сигурността, за да извършат Обучение и повишаване на осведомеността анализ на вашата ИТ инфраструктура в Обучение и повишаване на осведомеността България

Защо да извършите Обучение и повишаване на осведомеността анализ с TeamSecure?

Нашите хора имат значение

Обучение и повишаване на осведомеността

Хакерите винаги развиват своите подходи и технологии и затова вашата компания трябва винаги да обновява обучението си за повишаване на осведомеността за киберсигурността като неразделна част от културата на информационната сигурност на вашата компания.

Вашите служители са първата и основна линия на защита срещу онлайн престъпленията, така че най-сигурната ви инвестиция би била да ги снабдите със знанията и уменията, от които се нуждаят, за да се предпазят от криминалните елементи. Ние в Team Secure разработихме програми за обучение, основани на симулации на реални атаки, в съответствие с най-новите криминални тенденции и покриваме с нашите клиенти теми като : как да разпознаваме червени флагове за прикачване, защитни процедури, как да създадем ефективен план за реакция при заплаха.

Защита на днешния и утрешния свят

Докато някои просто се притесняват, ние подсигуряваме света днес и утре, в България а и на други места. Уязвимостите в сигурността непрекъснато нарушават дейността на предприятията и предизвикват огромни разходи. Част от нашата мисия като компания е постоянно да анализираме най-новите уязвимости и хакерски тенденции и методи, за да разберем по-добре откъде може да дойде следващата заплаха.

Защита на днешния и утрешния свят
Започнахме с едно просто наблюдение

Започнахме с едно просто наблюдение

Все повече компании инвестират и зависят от цифрови активи. Поддържането на актуална информация за всички технологии става все по-сложно и отнема все повече време. Повечето компании в България просто не разполагат със собствен експертен опит или с време и ноу-хау, за да наемат необходимите им ресурси за киберсигурност. Нашата мисия в Team Secure е проста. Да откриваме, наемаме и задържаме най-добрите таланти в областта на киберсигурността. Това позволява на нашите клиенти да останат фокусирани върху краткосрочните и дългосрочните цели на проектите си и да не се притесняват за заплахите за сигурността.

Нуждаете се от помощ с Обучение и повишаване на осведомеността?

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.