Team Secure България

Защо да извършите Консултации анализ с TeamSecure?

Нашите хора имат значение

Консултации

Нашите консултанти по киберсигурност в България разполагат с експертния опит, за да ви помогнат да изпреварите киберпрестъпниците. Те оценяват софтуера, компютърните системи и мрежите за уязвимости, след което проектират и прилагат най-добрите решения за сигурност за нуждите на организацията. Ние в Team Secure имаме дълбоко разбиране за това къде подходът на организацията към информационната сигурност може да се провали и съветваме нашите клиенти за проактивни подобрения, които могат да бъдат направени чрез политики и прилагане на процедури, които позволяват на организацията на клиента в България да защити своите цифрови активи.

Защита на днешния и утрешния свят

Докато някои просто се притесняват, ние подсигуряваме света днес и утре, в България а и на други места. Уязвимостите в сигурността непрекъснато нарушават дейността на предприятията и предизвикват огромни разходи. Част от нашата мисия като компания е постоянно да анализираме най-новите уязвимости и хакерски тенденции и методи, за да разберем по-добре откъде може да дойде следващата заплаха.

Защита на днешния и утрешния свят
Започнахме с едно просто наблюдение

Започнахме с едно просто наблюдение

Все повече компании инвестират и зависят от цифрови активи. Поддържането на актуална информация за всички технологии става все по-сложно и отнема все повече време. Повечето компании в България просто не разполагат със собствен експертен опит или с време и ноу-хау, за да наемат необходимите им ресурси за киберсигурност. Нашата мисия в Team Secure е проста. Да откриваме, наемаме и задържаме най-добрите таланти в областта на киберсигурността. Това позволява на нашите клиенти да останат фокусирани върху краткосрочните и дългосрочните цели на проектите си и да не се притесняват за заплахите за сигурността.

Нуждаете се от помощ с Консултации?

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.