Team Secure България

Защо да извършите Тестване за проникване анализ с TeamSecure?

Нашите хора имат значение

Тестване за проникване

Тестването за проникване, наричано още "pen testing" или етично хакерство, е практика на тестване на компютърна система, мрежа или уеб приложение с цел откриване на уязвимости в сигурността, от които нападателят може да се възползва. Нашите тестери за проникване извършват както автоматични, така и ръчни тестове, за да идентифицират възможни точки на проникване, да определят слабостите в инфраструктурата (хардуер), приложението (софтуер) и хората. Те докладват тези констатации на клиента и предоставят насоки за разработване на подходящи контроли.

Защита на днешния и утрешния свят

Докато някои просто се притесняват, ние подсигуряваме света днес и утре, в България а и на други места. Уязвимостите в сигурността непрекъснато нарушават дейността на предприятията и предизвикват огромни разходи. Част от нашата мисия като компания е постоянно да анализираме най-новите уязвимости и хакерски тенденции и методи, за да разберем по-добре откъде може да дойде следващата заплаха.

Защита на днешния и утрешния свят
Започнахме с едно просто наблюдение

Започнахме с едно просто наблюдение

Все повече компании инвестират и зависят от цифрови активи. Поддържането на актуална информация за всички технологии става все по-сложно и отнема все повече време. Повечето компании в България просто не разполагат със собствен експертен опит или с време и ноу-хау, за да наемат необходимите им ресурси за киберсигурност. Нашата мисия в Team Secure е проста. Да откриваме, наемаме и задържаме най-добрите таланти в областта на киберсигурността. Това позволява на нашите клиенти да останат фокусирани върху краткосрочните и дългосрочните цели на проектите си и да не се притесняват за заплахите за сигурността.

Нуждаете се от помощ с Тестване за проникване?

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.