Team Secure България

Защо да наемете с Инженер по сигурността TeamSecure?

Инженер по сигурността - staffing

Инженер по сигурността

Основният фокус на инженера по сигурността на ИТ е върху контрола на качеството в ИТ инфраструктурата. Това включва проектиране, изграждане и защита на мащабируеми, сигурни и надеждни системи, както и работа по оперативни системи и мрежи в центровете за данни.

Освен частта за разработване, две важни умения, които трябва да притежава инженерът по сигурността, се състоят в това да помага на организацията да разбере съвременните киберзаплахи и да помага за създаването на стратегии за защита на тези мрежи.

Да бъдеш инженер по сигурността предполага задълбочени познания за уязвимостите в сигурността на приложенията (OWAS Security Framework), а също и присъствие на един от следните сертификати: Security+, CRISC, CEH.

Нарастващо търсене на Инженер по сигурността в България

Глобалната надпревара за набиране на висококвалифицирани кадри Инженер по сигурността се засилва и създава недостиг на пазара, особено в България. Ние от Team Secure сме специализирани в идентифицирането на най-добрите кадри в областта на киберсигурността и съчетаването им с подходящи работни места. Нашите специалисти по подбор на персонал са в състояние да черпят от голям набор от висококвалифицирани и опитни Инженер по сигурността кандидати и въз основа на опита си в областта на сигурността сме в състояние да оценим уменията, квалификацията и опита на потенциалния кандидат, за да осигурим идеалния кандидат за нашите клиенти.

Нарастващо търсене на Инженер по сигурността в България
Наемете Инженер по сигурността - staffing

Нашите хора имат значение

Проспериращият бизнес се нуждае от проспериращи служители. За нас в Team Secure здравето и благосъстоянието на нашите служители са от значение; служителите ни не само допринасят за растежа на нашата организация, но в същото време използват своите умения, знания и таланти, за да постигнат лична удовлетвореност.

FAQ

Има ли някакви предварителни разходи за набиране на персонал или за сключване на договор, когато наемате служител в Инженер по сигурността Team Secure?

Да. Изискваме първоначален депозит, който ще бъде приложен като кредит към първата ви фактура, след като наемете своя Инженер по сигурността. Ако решите да не продължите напред, депозитът ви ще бъде напълно възстановен.

Как да започна работа? Как да наема Инженер по сигурността ресурсаси?

Направихме този процес възможно най-прост, всичко, което трябва да направите, е да отидете на https://order.teamsecure.io, просто попълнете формуляра и един от нашите експерти ще ви отговори в рамките на 24-48 часа, за да настроите акаунта си. Толкова е лесно!

Какви методи на плащане приемате?

Работим предимно с банкови преводи и обикновено работим в следните валути : EUR, CHF, USD и GBP. За по-малки суми приемаме плащания с всички основни кредитни карти.

Мога ли да Инженер по сигурността работя от офисите на нашата компания?

Да. Разполагането на Инженер по сигурността служителина място е Инженер по сигурността възможно при поискване. Всички служители на Team Secure ще имат последната дума при преместването, защото щастието на нашите специалисти е основен приоритет за нас.

Всички корекции на разходите за живот и таксите за преместване се прехвърлят на клиента. Препоръчваме този вид организация за периоди от 3-6 месеца. Клиентите, които търсят дългосрочно преместване на място, е препоръчително да уведомят Team Secure предварително, за да можем да наемем конкретни Инженер по сигурността кандидати, които търсят преместване.

Защо не разрешавате да Инженер по сигурността се работи от дома или дистанционно?

Като компания за сигурност, Team Secure е известна с това, че стриктно следи служителите да спазват вътрешните протоколи и насоки за сигурност - от контрола на достъпа до съхранението на всички документи и кодове, по които се работи и които са свързани с интелектуалната собственост (ИС) на нашите клиенти. Дистанционната работа и работата на свободна практика са чудесни като концепция, но нашите клиенти, по-специално компании от Fortune 500 и правителства, много държат да се уверят, че интелектуалната собственост на това, Инженер по сигурността върхукоето Инженер по сигурността работят, е надеждно защитена.

Колко трябва да отделя за наемане на сътрудник от Инженер по сигурността Team Secure?

Започнахме Team Secure с една цел: да предлагаме на клиентите си най-добрите услуги в областта на киберсигурността и да изградим общност от специалисти по киберсигурност, независимо от местоположението им. Ние набираме и наемаме служители Инженер по сигурността директно, от ваше име. Плащаме всички данъци за наемане на работа и вноските за заетост към държавата. Безпроблемно за вас. Без сложна документация, без административни затруднения за вас. Проста икономика, бихте казали.

На пазара има голямо търсене на Инженер по сигурността, а няма достатъчно за Инженер по сигурността всички, затова цените по света са високи.

Кой притежава законните права върху произведението, създадено от моя Инженер по сигурността?

Вие, клиентът! Нашият екип работи директно за вас и след пълното плащане всички права на интелектуална собственост, продукти и код, създадени от Team Secure, са ваша собственост.

Наемете Инженер по сигурността

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.