Team Secure България

Защо да наемете с Тестер за проникване TeamSecure?

Тестер за проникване - staffing

Тестер за проникване

Тестерът за проникване проектира и/или използва хакерски инструменти за достъп до предварително определени части от чувствителни данни в предварително определени срокове. Най-важното качество на тестера за проникване е да предлага решения за разрешаване на откритите проблеми със сигурността въз основа на приложените тестове.

Работата с тестер за проникване ще ви помогне да приложите превантивна мярка, която може да намали риска на компаниите от реални кибератаки, които могат да навредят на финансите на компанията и доверието на клиентите.

Нарастващо търсене на Тестер за проникване в България

Глобалната надпревара за набиране на висококвалифицирани кадри Тестер за проникване се засилва и създава недостиг на пазара, особено в България. Ние от Team Secure сме специализирани в идентифицирането на най-добрите кадри в областта на киберсигурността и съчетаването им с подходящи работни места. Нашите специалисти по подбор на персонал са в състояние да черпят от голям набор от висококвалифицирани и опитни Тестер за проникване кандидати и въз основа на опита си в областта на сигурността сме в състояние да оценим уменията, квалификацията и опита на потенциалния кандидат, за да осигурим идеалния кандидат за нашите клиенти.

Нарастващо търсене на Тестер за проникване в България
Наемете Тестер за проникване - staffing

Нашите хора имат значение

Проспериращият бизнес се нуждае от проспериращи служители. За нас в Team Secure здравето и благосъстоянието на нашите служители са от значение; служителите ни не само допринасят за растежа на нашата организация, но в същото време използват своите умения, знания и таланти, за да постигнат лична удовлетвореност.

FAQ

Има ли някакви предварителни разходи за набиране на персонал или за сключване на договор, когато наемате служител в Тестер за проникване Team Secure?

Да. Изискваме първоначален депозит, който ще бъде приложен като кредит към първата ви фактура, след като наемете своя Тестер за проникване. Ако решите да не продължите напред, депозитът ви ще бъде напълно възстановен.

Как да започна работа? Как да наема Тестер за проникване ресурсаси?

Направихме този процес възможно най-прост, всичко, което трябва да направите, е да отидете на https://order.teamsecure.io, просто попълнете формуляра и един от нашите експерти ще ви отговори в рамките на 24-48 часа, за да настроите акаунта си. Толкова е лесно!

Какви методи на плащане приемате?

Работим предимно с банкови преводи и обикновено работим в следните валути : EUR, CHF, USD и GBP. За по-малки суми приемаме плащания с всички основни кредитни карти.

Мога ли да Тестер за проникване работя от офисите на нашата компания?

Да. Разполагането на Тестер за проникване служителина място е Тестер за проникване възможно при поискване. Всички служители на Team Secure ще имат последната дума при преместването, защото щастието на нашите специалисти е основен приоритет за нас.

Всички корекции на разходите за живот и таксите за преместване се прехвърлят на клиента. Препоръчваме този вид организация за периоди от 3-6 месеца. Клиентите, които търсят дългосрочно преместване на място, е препоръчително да уведомят Team Secure предварително, за да можем да наемем конкретни Тестер за проникване кандидати, които търсят преместване.

Защо не разрешавате да Тестер за проникване се работи от дома или дистанционно?

Като компания за сигурност, Team Secure е известна с това, че стриктно следи служителите да спазват вътрешните протоколи и насоки за сигурност - от контрола на достъпа до съхранението на всички документи и кодове, по които се работи и които са свързани с интелектуалната собственост (ИС) на нашите клиенти. Дистанционната работа и работата на свободна практика са чудесни като концепция, но нашите клиенти, по-специално компании от Fortune 500 и правителства, много държат да се уверят, че интелектуалната собственост на това, Тестер за проникване върхукоето Тестер за проникване работят, е надеждно защитена.

Колко трябва да отделя за наемане на сътрудник от Тестер за проникване Team Secure?

Започнахме Team Secure с една цел: да предлагаме на клиентите си най-добрите услуги в областта на киберсигурността и да изградим общност от специалисти по киберсигурност, независимо от местоположението им. Ние набираме и наемаме служители Тестер за проникване директно, от ваше име. Плащаме всички данъци за наемане на работа и вноските за заетост към държавата. Безпроблемно за вас. Без сложна документация, без административни затруднения за вас. Проста икономика, бихте казали.

На пазара има голямо търсене на Тестер за проникване, а няма достатъчно за Тестер за проникване всички, затова цените по света са високи.

Кой притежава законните права върху произведението, създадено от моя Тестер за проникване?

Вие, клиентът! Нашият екип работи директно за вас и след пълното плащане всички права на интелектуална собственост, продукти и код, създадени от Team Secure, са ваша собственост.

Наемете Тестер за проникване

Сигурността на вашата ИТ инфраструктура трябва да бъде ваш основен приоритет. Свържете се с нас.